Приватност и заштита на личните податоци

Национална туристичка организација на Црна Гора, Слобода 2., Подгорица ги почитува и ја штити вашата приватност. Кога ќе ја пребарувате веб страницата www.see.montenegro.travel вие сте анонимни,не собираме лични податоци. Поради потреби на статистиката, НТО го задржува правото на прибирање само на оние податоци на посетителите на веб станата од кои не се гледаат посебните карактеристики на единка.

Оваа страница користи „Kолачиња“ за да обезбеди подобро корисничко искуство. Ако сакате да ги блокирате "Колачињата", поставете го прелистувачот.