Услови за користење

Веб страница www.see.montenegro.travel е во сопственост на Национална туристичка организација на Црна Гора (НТО ЦГ).

Сите информации и материјали, пишани или сликовни, на веб станицата, www.see.montenegro.travel подлегаат на зажтита на авторски права или други видови на заштита на интелектуална сопственост на Национална туристичка организација на Црна Гора (понатаму во текстот НТО) и партнерот, чија содржина е вклучена на веб страната www.see.montenegro.travel.

Корисникот може да ја користи содржината на сајтот www.see.montenegro.travel исклучително за лична, односно некомерцијална употреба. Било кои други вид на користење на содржината на ова веб страна во комерцијални цели е недозволен без стриктно писмено одобрување од страна на НТО.

Како кршење на авторски права ќе се смета и секоја објава од страна на новинари или други лица без именување на нејзиниот извор.

НТО го задржува правото на измена на содржина на веб станата www.see.montenegro.travel и условите на користење во било кое време, на било кои начин и од каква било причина без предходна најава и не превзема никаква одговорност за било какви последици настанати поради таквите промени.

Иако информациите на нашиот сајт се поставуваат внимателно, НТО не превзема никаква одговорност за било какви грешки или izostavljanja од содржина. НТО не прифаќа одговорност за содрзината на екстерни линкови, ниту за администраторската содржина на порталот/сервисот на партнерите во договор.

Во креирање на нашиот сајт ни помогнаа драги пријатели и партнери од Црна Гора. Авртори на сликите се: Јован Николиќ, Петар Лончар, Ненад Лековиќ, Небојша Атанацковиќ, Дадо Павловиќ, Гаврило Кнежевиќ, Миљко Булајиќ, Славен Вилус, Сергеј Забијако, Ранко Мараш, ЈП „Морско добро”, Национални Паркови на Црна Гора, Паркот на природата Пива, Паркот на природата Орјен, ЛТО Бар, ЛТО Будва, ЛТО Херцег Нови, ЛТО Котор, ЛТО Улцињ, ЛТО Жабљак, ЛТО Даниловград, ЛТО Петњица.

Оваа страница користи „Kолачиња“ за да обезбеди подобро корисничко искуство. Ако сакате да ги блокирате "Колачињата", поставете го прелистувачот.