Si të vini?

Me të gjitha mënyrat dhe mjetet e mundshme. Në çdo kohë të vitit, nga toka, deti, qielli. Me aeroplan, anije, jaht, tren, biçikletë, makinë ...

Pavarësisht se si arrini këtu, asnjë destinacion nuk është larg dhe i paarritshëm. Gjithçka është e mundur këtu, madje të jesh në majë të malit në mëngjes, në mesditë në një varkë liqeni, dhe në muzg në breg të detit.

www.omio.com

Me aeroplan

Nga shumica e kryeqyteteve evropiane, fluturimi për në Mal të Zi zgjat vetëm dy orë. Ka dy aeroporte moderne, në Podgoricë (12 km larg qytetit) dhe Tivat (4 km nga qendra e qytetit).

www.montenegroairports.com

Me anije

Portet e Barit, Budvës, Kotorit dhe Herceg-Novit kanë statusin e porteve për trafik ndërkombëtar.

Për jahtet më të bukura dhe më të mëdha (deri në 150 metra gjatësi) ekziston Porto Montenegro në Tivat, një marinë me shërbime gjithëpërfshirëse.

www.montenegrolines.net

Me autobus

Shikoni orarin, prenotoni ose thjesht blini një biletë përmes shërbimit.

BusTicket4.me

Me makinë

Rrugët janë të sigurta, deti dhe malet e larta janë të lidhura me autostradën e Adriatikut dhe rrugën Risan-Zhablak. Mënyra më e shpejtë për të kaluar nga Podgorica në det është përmes tunelit Sozina.

Gjatësia totale e rrugëve në Mal të Zi është 5,277 km. Në Mal të Zi nuk ka autostradë, megjithëse ka rrugë dhe seksione të tyre me tri korsi.

Informacion: Ndërtimi i autostradës është në proces.

Qendra e thirrjeve e Shoqatës Auto-Moto të Malit të Zi 19807

Me tren

Gjatësia totale e rrjetit hekurudhor në Mal të Zi është 335.46 km. Ky rrjet lidh Malin e Zi me Serbinë dhe Shqipërinë. Hekurudha më e rëndësishme është Bar (Tivar)-Beograd, e cila është e rëndësishme për ekonominë e Malit të Zi, Serbisë dhe Evropës dhe që tërheq gjithashtu turistë nga Serbia, Shqipëria, Hungaria, Republika Çeke dhe Rusia.

Orari i vlefshëm

Kjo faqe përdor "cookie" për të siguruar një përvojë më të mirë të përdoruesit. Nëse doni të bllokoni cookie-t, ju lutemi vendosni shfletuesin tuaj.