Politika e privatësisë

Organizata Kombëtare e Turizmit e Malit të Zi, Rr. Slobode 2, Podgorica respekton dhe mbron privatësinë tuaj. Kur kërkoni në faqen e internetit www.see.montenegro.travel ju jeni anonimë, ne mbledhim informacione personale. Për qëllime statistikore, NTO rezervon të drejtën të marrë vetëm ato të dhëna të vizitorëve në uebfaqe nga të cilat nuk burojnë karakteristikat individuale të një individi.

Kjo faqe përdor "cookie" për të siguruar një përvojë më të mirë të përdoruesit. Nëse doni të bllokoni cookie-t, ju lutemi vendosni shfletuesin tuaj.